Lessen

Wij hebben docenten voor verschillende disciplines. Stuk voor stuk met een dansopleiding of dans achtergrond die vol passie en plezier de lessen geven. Maak kennis met het team van DEE MOVE…

We make you want to dance...right now!

Maak kennis met onze docenten

Deborah Oudenhuijsen
Ik ben Deborah en dol op lesgeven. Ik ben trotse mede eigenaar van dansschool Dee Move. Ik geef al bijna 15 jaar les met veel plezier. Vind het geweldig om kinderen en volwassen les te geven in alle dansstijlen. Mijn lessen zijn vooral bedoelt om motoriek te trainen voor kinderen en daarnaast heel veel plezier te hebben.

12376003_1533009737012390_5080495954451696428_n

Dennis de Haan
Ik ben Dennis de Haan en trotse mede eigenaar van dansschool Dee Move. Zelf heb ik een 4 jarige dans academie gedaan en gewerkt als uitvoerend dansers bij onder meer: The Voice off Holland, Saterday Night Fever en een Theater tour met Karin Bloemen. Daarbij ben ik al snel begonnen als dansdocent en merkte ik dat ik het geweldig vind om mensen te laten dansen. Ik geef bijna alle dansstijlen met veel plezier en hoop jullie snel in 1 van de lessen te zien.

Dennis website

Elisabeth
Ik ben Elisabeth en dol op dansen! Misschien komt het door mijn Spaanse roots. Daar waar muziek is, kan ik niet stil staan! Latin muziek vind ik heerlijk. Ik heb altijd veel gedanst: allerlei latin stijlen, Flamenco, maar ook jazz en streetdance.

image2
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram